Culturele evenementen.

Bij Harmonie zijn we van mening dat samenhang in de wereld belangrijk is voor de toon van het leven. Maar dit betekent niet dat je herinneringen moet achterlaten. Wanneer wordt herinnering de sleutel tot het leven? En wanneer wordt herinnering juist een last?

Die vraag is de achtergrond van onze culturele activiteiten, die bezocht worden door inburgeraars en Nederlanders. Wilt u meer kennis opdoen over: tradities en gewoonten in Syrië, Syrische dialecten, de Syrische gemeenschap en de diverse structuren, literatuur, kunst en alle details van het Syrische leven, het eten, het land en platteland, religies, sekten, partijen, verschillende bevolkingsgroepen en het systeem van leven?Let op de aankondigingen van culturele evenementen (verhalen, poëzie, zang, muziek, soefi- en volksdansen, lezingen, theater) op onze website.

Ook als u zomaar meer wilt weten, een Arabisch dialect wilt leren, of een aspect van de Arabische cultuur beter wilt doorgronden, dan zijn we er voor u. In overleg bieden we workshops, (dag)cursussen en lezingen aan over Syrische en Arabische zaken.

U kunt contact opnemen via ons e-mailadres info@harmonietaal.nl, of hier klikken (Inschrijven) om het aanmeldingsformulier in te vullen.