Inburgeren

Inburgeren

 

Inburgering
Alfabetisering, A0, A1 en A2
U woont nu in Nederland, dus het is vanzelfsprekend dat u Nederlands wilt leren. De taal is de sleutel tot uw nieuwe leven. Onze leraren zorgen ervoor dat u zich meer thuis voelt in Nederland.

Onze leraren zijn geïnteresseerd in uw achtergrond. En ze vertellen u over de Nederlandse cultuur, tijdens de taalles en in de cursus Kennismaking met de Nederlandse Maatschappij. Zo vormen de lessen een brug tussen uw oude en uw nieuwe leven.

Docenten Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt helpen u om werk te vinden waarmee u uw eigen bijdrage kunt leveren aan de Nederlandse maatschappij. 

Naast de docenten is er in elke les-locatie ook een cursist-begeleider. Onze cursist-begeleiders helpen u met de communicatie over uw leertraject.

U kunt zich hier aanmelden voor een van onze cursussen of u kunt bellen naar 0684324212

Als u zich aanmeldt, maken we een afspraak voor een eerste gesprek. U doet dan een intaketoets, die bepaalt op welk niveau u met uw lessen begint. Vervolgens bieden we u een contract aan. Meestal begint een A2 cursus meteen na de afloop van een A1 cursus. 

Lesgroepen van Harmonie tellen 5 tot maximaal 16 cursisten. De gemiddelde groep bestaat uit 10 cursisten. Sommigen van hen hebben in hun vaderland hoger onderwijs genoten, anderen niet. Nieuwe cursisten kunnen instromen tot in de tweede week na het begin van een cursus. 

Wilt u uw droombaan bereiken? Nederlands leren is uw eerste stap. Meld u nu aan via de onderstaande knop!